STRAŠNO, SLOVENCI OTROVANI PRED MEČ SA DOMAĆINOM EGIPTOM! Neviđen skandal na SP u rukometu! IMA LI SPORT UOPŠTE SMISLA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • STRAŠNO, SLOVENCI OTROVANI PRED MEČ SA DOMAĆINOM EGIPTOM! Neviđen skandal na SP u rukometu! IMA LI SPORT UOPŠTE SMISLA!

Rukometna reprezentacija Slovenije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je u odlučujućem meču remizirala sa domaćinom Egiptom (25:25).

Imali su Slovenci veliku prednost tokom meča, bili blizu da eliminšu domaćina, ali na kraju nisu uspeli. I to ne zbog "domaćinsko suđenje" kakvo se često viđa, nego trovanja hranom uoči utakmice.

Čak osmorica slovenačkih igrača imala su crevni virus, povraćali su i imali dijareju zbog hrane koju im je poslužio domaćin, a da li je to baš bila slučajnost?

"Hteo bih puno toga reći, ali znam da ne mogu i moram da se ugrizem za jezik", rekao je kapiten slovenske reprezentacije Jure Dolenec.

"Dali smo sve što smo imali. Uništile su nas naše gluposti, ali i tuđe. Pola tima nam je bilo u WC-u dan pre utakmice i na dan utakmice. Trojica nisu mogla da igraju. Stalno je neko povraćao... To se dogodilo i Hrvatima. Sve mi je to nekako jako čudno".

Sliččnog mišljenja je i selektor reprezentacije Ljubomir Vranješ, koji je pohvalio igrače što su uopšte smogli snage da odigraju utakmicu usled toliko problema.

"Imali smo osam igrača koji su imali zdravstvenih problema. U takvim uslovima smo imali priliku za pobedu i mislim da smo mogli da pobedimo. Na celom turniru smo izgubili jednu utakmicu i ispali".

Slovenci su na pet minuta pre kraja imali napad za izjednačenje, ali je umesto sedmerca dosuđena lopta za domaćina koji je otišao na dva gola prednosti. Sve to je jako pogodilo rukometaša Blaža Janca koji je kratko posle meča zaključio:

"Svako ko prati rukomet video je šta se dogodilo".

I nije samo ovo jedini skandal na SP u Egiptu. Bilo ih je mnogo, pa je pitanje da li je uopšte i trebao da se igra rukomet, ako se nisu stvorili uslovi za najveća takmičenja..

B92.net

Komentari