VUJOVIĆ UPZORAVA NA KORONA ZAVERU! Broje se zaraženi i mrtvi od koronvirusa, a njih je manje, nego od običnog gripa! ŠTOŠTA TU NIJE LOGIČNO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VUJOVIĆ UPZORAVA NA KORONA ZAVERU! Broje se zaraženi i mrtvi od koronvirusa, a njih je manje, nego od običnog gripa! ŠTOŠTA TU NIJE LOGIČNO!

Veselin Vujović, legenda srpskog rukometa, govorio je za "Jutarnji list" o posledicama pandemije korona virusa po svakodnevni život na celoj planeti. Bivši selektor naše reprezentacije je izneo nekolicinu stvari koje smatra "nelogičnim", a poručio je da će po okončanju epidemije izbiti velika ekonomska kriza, nesagledivih razmera.

- Gledam, slušam, razmišljam svojom glavom i sve je više toga što mi je nelogično. Broje se zaraženi i mrtvi od koronvirusa, a mrtvih je manje, nego inače u ovom periodu godine. Na svetskom je nivuo od korone manje mrtvih, nego od “običnog gripa”. Šta se tu događa?! Ko se tu s kim i zašto igra, verovatno nikad nećemo saznati?! Priznajem da sam potpuno zbunjen, ljudi ostaju na ulici, bez posla. Ne znam, možda ćemo na sve to za par meseci da zaboravimo, ali svet više nikad neće da bude isti - rekao je Vujović.

Podsetimo, korona virusom je na celom svetu zaraženo više od dva i po miliona ljudi, dok je do srede popodne gotovo 180.000 njih izgubilo život.

Mediji

Komentari