ALBANCI NAPALI ĐOKOVIĆA DA JE PRIMITIVAC I NACIONALISTA, PA DOBILI "ŠAMAR OD KOG BRIDE OBRAZI"! Kosovo je srce Srbije, kao što je sada, tako će biti i navek!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ALBANCI NAPALI ĐOKOVIĆA DA JE PRIMITIVAC I NACIONALISTA, PA DOBILI "ŠAMAR OD KOG BRIDE OBRAZI"! Kosovo je srce Srbije, kao što je sada, tako će biti i navek!

Srbija je osvojila premijerno izdanje ATP kupa. Novak Đoković je još jednom pokazao kolika je i igračka gromada, ali i ljudska.

Plesao je naš Nole i sa reketom, ali i bez njega. Naime, nakon što je posle poraza Lajovića od Aguta Đoković pobedio velikog rivala, Rafaela Nadala, a onda se vratio na teren da sa Viktorom Troickim ostvari ključni trijumf u dublu, naši teniseri su najpre zapevali na terenu, da bi u svlačionici grmeo "Marš na Drinu", a onda i Vidovdan, sa sve refrenom "... ko da mi otme iz moje duše Kosovo?".

To je zasmetalo očigledno nekima u Prištini. Prvi se javio ambasador takozvane države Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem tvitera izvređao je najboljeg srpskog tenisera i rekao da je nacionalista, primitivac i šovinista.

Novak je zbog obaveza koje slede, ostao u Australiji, a u Beogradu je njegov i uspeh njegovih drugova iz reprezentacije, ceo trunir, naravno i finale - pratio otac našeg najboljeg tenisera svih vremena, Srđan. I, upravo je na temu pomenutog pevanja govorio gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

"Odakle god da ste... Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno! Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole. To nemojte da... Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek", istakao je Srđan Đoković.

Novosti.rs

Komentari