BORNA ĆORIĆ: NOVAK MOŽE DA DOMINIRA JOŠ BAR PET GODINA, SAMO DA GA ZDRAVLJE POSLUŽI! Smatra i da je došlo vrme za mlađu gardu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BORNA ĆORIĆ: NOVAK MOŽE DA DOMINIRA JOŠ BAR PET GODINA, SAMO DA GA ZDRAVLJE POSLUŽI! Smatra i da je došlo vrme za mlađu gardu!

Posle blistave 2018, naredne godine Borna Ćorić se mučio sa formom i povredama i pao je na 28. mesto na ATP listi, ali sada je na novom početku i u prvom meču u sezoni pobedio je Dominika Tima.

Za Sport klub u Sidneju Ćorić je govorio o svojim ambicijama i očekivanjima, lekcijama koje je naučio prošle sezone, o Novaku Đokoviću i Velikoj trojci...

“Novak je fizički jedan od najspremnijih na ATP turu, znamo koliko pridaje pažnju treningu, zagrevanju, svim sitnicama oko toga. Ako ga zdravlje posluži, može da bude u samom vrhu još pet godina“.

Borna ne bi bio iznenađen ako bi u 2020. godini videli novog Gren slem šampiona iz mlađe generacije.

“Može da se desi u svakom trenutku. Ima dosta mladih igrača koji mogu da zaprete i da osvoje Gren slem titulu. Stavio bih tu i sebe, mada jesam još korak iza Medvedeva, Cicipasa, Hačanova... Velika trojka će biti tu još godinu-dve-tri, u zavisnosti od zdravlja i motivacije“, kaže Ćorić.

Sportklub

Komentari