BRUTALAN ODGOVOR CICIPASA ZLOBNICIMA KOJI NAPADAJU NOVAKA! Grk ne dozvoljava da Đokovića ponižavaju novinari!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRUTALAN ODGOVOR CICIPASA ZLOBNICIMA KOJI NAPADAJU NOVAKA! Grk ne dozvoljava da Đokovića ponižavaju novinari!

Novak Đoković je u četvrtfinalu Rolan Garosa ostvario 36. pobedu u 2020. godini, a jedini “poraz” doživeo je diskvalifikacijom u osmini finala US opena u meču sa Pablom Karenjo Bustom sa kojim je odmerio snage i u sredu u Parizu. Međutim, ni ovaj skor za svako poštovanje nije dovoljan da ga pojedini “stručnjaci” ostave na miru.

Tako je portugalski novinar Hose Morgado posle meča u četvrtfinalu Rolan Garosa istakao da će Stefanos Cicipas biti Novakov prvi rival iz Top 10 otkako je tenis ponovo počeo da se igra, posle petomesečne pauze zbog pandemije kroronavirusa.

Međutim, Grk Cicipas, Novakov rival u polufinalu priča u superlativu o srpskom asu, čak i ako je rovit, kao što je bilo u meču sa Karenjo Bustom.

- Protivnik je protivnik, nije bitno da li je povređen ili nije. Ne, povreda neće imati nikakav značaj protiv Novaka. Moram da pristupim meču na onaj način na koji moram da igram da bih pobedio. Pristupiću tom meču sa istim intenzitetom i fokusom koji sam imao u poslednjih nekoliko mečeva - istakao je grčki teniser.

Polufinale muškog singla na programu je u petak

SD

Komentari