CNN I BBC PODMEĆU NOVAKU, OD SRBA SU NAPRAVILI LOŠE MOMKE! Tipsa brutalno odgovorio zapadnim medijima na napade na njegovog prijatelja!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • CNN I BBC PODMEĆU NOVAKU, OD SRBA SU NAPRAVILI LOŠE MOMKE! Tipsa brutalno odgovorio zapadnim medijima na napade na njegovog prijatelja!

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević stao je u odbranu Novaka Đokovića i progovorio o svemu što se događalo u prethodnom periodu.

- Adria tur je bio neverovatan događaj. Ako govorimo o samom događaju, ono što su Novak i njegov tim uspeli da organizuju za mesec dana, zaista je neverovatno. Problem je bio u tome što zbog pandemije događaj nije organizovan u pravo vreme- počinje Tipsarević u radio emisiji američkog novinara Krejga Šapira.

Nastavio je u istom ritmu.

-Novak i njegov tim nisu prekršili nijedno pravilo ili zakone. Srbija je bila jedna od zemalja koja je imala najmanje zaraženih virusom.

Janko je otkrio i da se čuo sa Novakom posle objave da je pozitivan na koronavirus.

- Osećao se prilično loše prvih nekoliko dana kada je otkrio da ima koronu. Ali to je verovatno posledica svog psihološkog pritiska sa kojim se suočio. Podmetali su mu i međunarodni i lokalni mediji. U poslednjih pet do sedam dana potpuno je u redu.

Tipsa je govorio i o napadim stranih medija.

- Za njega to nije ništa novo. Imao je dosta problema sa tim. Srbi su u poslednjih 20 godina imali dva ili tri rata, a to je ih je u očima vašeg voljenog "CNN"-a i "BBC"-a napravilo lošim momcima. Da su taj turnir organizovale ostale superzvezde, ne bi se prema njima postupalo kao prema Novaku- zaključio je

Novosti.rs

Komentari