ENGLEZI NAMEŠTALI FEDERERU OSVAJENJE VIMBLDONA, ALI SU ZABORAVILI NOVAKA?! Oduvao je Rodžera i to sve pred kraljevskom porodicom!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ENGLEZI NAMEŠTALI FEDERERU OSVAJENJE VIMBLDONA, ALI SU ZABORAVILI NOVAKA?! Oduvao je Rodžera i to sve pred kraljevskom porodicom!

Doktor Branimir Nestorović smatra da je Novak Đoković mnogo bolji čovek od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

On je ispričao jedan nepoznat detalj sa Vimbldona 2019. godine.

"Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario", poručuje Nestorović.

Pulmolog je istakao da je Đoković naš najbolji ambasador

"Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu", kaže Nestorović.

Objektiv.rs

Komentari