FEDERER DOBIO BEZOBRAZNO PITANJE O NOVAKU, NJEGOV ODGOVOR POKAZAO JE DA JE VELIKI ŠAMPION! Provokacija Engleza nije uspela!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FEDERER DOBIO BEZOBRAZNO PITANJE O NOVAKU, NJEGOV ODGOVOR POKAZAO JE DA JE VELIKI ŠAMPION! Provokacija Engleza nije uspela!

Rodžer Federer upitan je da li očekuje veliku podršku navijača u Londonu, istu onu koju je imao poslednji put kada je igrao protiv Novaka Đokovića.

Neimenovani novinar mislio je na ovogodišnji duel u finalu Vimbldona kada je za Federera navijalo gotovo 90 odsto navijača na Centralnom terenu.

Mnogi su osudili ovog novinara jer je Novak Đoković sedeo odmah pored Federera, kada je Švajcarac dobio pitanje.

Rodžere, poslednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta", bilo je pitanje za Federera, dok je Đoković sedeo pored njega.

Verovatno je i Švajcarac bio malo zatečen pitanje, pa je usledio odgovor:

"Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi – sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci".

Mnogi su ovakvo pitanje novinara nazvali "neprofesionalnim", "uvredljivim" i "bezobraznim" jer je Novak sedeo odmah pored Rodžera.

Završni masters u Londonu kreće u nedelju, a titulu brani Aleksandar Saša Zverev. Đoković prvi meč igra protiv Matea Beretinija u nedelju od 15 časova.

B92.net

Komentari