FEDERER NIKAD NIJE BIO OVAKO OMALOVAŽEN! Kladionice pet puta više veruju u Đokovića nego u Švajcarca na Australiji openu, SVI OČEKUJU NOVI EPSKI MEČ NOVAKA I NADALA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FEDERER NIKAD NIJE BIO OVAKO OMALOVAŽEN! Kladionice pet puta više veruju u Đokovića nego u Švajcarca na Australiji openu, SVI OČEKUJU NOVI EPSKI MEČ NOVAKA I NADALA!

Očekuje se veliko vinale između Đokovića i Nadala.

Prvi Gren slem u 2020. godini, Australijan open, na programu je od 20. januara do 2. februara, a najveće svetske kladionice izbacile su kvote za osvajanje turnira u Melburnu.

Prvi favorit prema svetskim kladionicama je drugi teniser sveta i branilac titule Novak Đoković koji će pokušati da osvoji svoj osmi pehar na premijernom Gren slemu godine. Kvota da Đoković osvoji titulu u Melburnu iznosi 2,25, a drugi favorit je trenutno prvi reket sveta Rafael Nadal čiji trijumf se vrednuje kvotom 5.

Treći favorit na Australijan openu je Danil Medvedev sa kvotom 8,7, a Rodžer Federer je tek četvrti i kraj njegovog imena stoji kvota 10. Prvih pet favorita kompletira Stefanos Cicpas sa kvotom 11.

Prvih deset favorita na Australijan openu:

1. Novak Đoković - 2,25

2. Rafael Nadal - 5

3. Danil Medvedev - 8,7

4. Rodžer Federer - 10

5. Stefanos Cicipas - 11

6. Dominik Tim - 16

7. Nik Kirjos - 26,5

8. Aleksander Zverev - 28,5

9. Denis Šapovalov - 43,5

10. Aleks De Minaur - 51

Od srpskih tenisera među ponuđenima nalazi se još Dušan Lajović čija eventualna pobeda bi onom ko uloži pare na njega vratila 416 puta veću sumu.

U ženskoj konkurenciji prvi favorit je Serena Vilijams sa kvotom 5,1, a prate je Naomi Osaka (7,9), Ešli Barti (8,9), Simona Halep (9,6) i Karolina Pliškova (11,5).

SD

Komentari