FEDERER OTKRIO ZAŠTO GA NOVAK URNIŠE VEĆ GODINAMA: TO IMA SAMO ON! Niko na turu mu u tome nije ni blizu, ZATO JE TAKO JAK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FEDERER OTKRIO ZAŠTO GA NOVAK URNIŠE VEĆ GODINAMA: TO IMA SAMO ON! Niko na turu mu u tome nije ni blizu, ZATO JE TAKO JAK!

Rodžer Federer otkrio je tajnu zašto ga Đoković pobeđuje svaki put kad se sretnu poslednjih godina: 'To ima samo on', jasan je Federer.

Rivalstvo između Novaka Đokovića i Rodžera Federera dosegnulo je gotovo 50 mečeva (48), definitivno je jedno od onih koji će se pamtiti u istoriji tenisa...

Novu priliku imaće na US Openu, ako naravno izdrže sve prepreke (četvorica iz Top 10, primera radi već su spakovala kofere), a ako se i dogodi, veliku prednost imaće Srbin jer protiv Švajcarca ne zna za poraz još od 2015. godine.

O njihovom rivalstvu govorio je i Rodžer Federer, te je konačno priznao u čemu je to Novak - bolji.

"Ono po čemu se Novak izdvaja definitivno je njegova igra kad pada u meču. Jednostavno postaje opušteniji, igra slobodnije. I upravo to smo videli i na Vimbldonu", rekao je Federer i dodao:

"Kad protivniku krene dobro, pokušavate zaustaviti tu oluju, igrate agresivnije. I tu je on dosta jak, ima te dve strane."

Rodžer je na 20 Grand Slam naslova, Novak ima četiri manje (Nadal je na 18), trka se nastavlja...

100posto/Teleks.info


Komentari