FILIP I TIPSA SPREMAJU NAPAD NA TOP 20 ATP, ALI I TENISKE TROFEJE! Janko je odličan, srećan sam što je prihvatio da radi sa mnom!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • FILIP I TIPSA SPREMAJU NAPAD NA TOP 20 ATP, ALI I TENISKE TROFEJE! Janko je odličan, srećan sam što je prihvatio da radi sa mnom!

Srpski teniser Filip Krajinović kaže za Sport klub da je izuzetno zadovoljan pripremama za novu sezonu u kojoj ima velike ciljeve.

Krajinović, trenutno 41. na ATP listi, nada se prvom trofeju ove godine, zajedno sa Jankom Tipsarevićem kao trenerom.

“Janko je odličan i veoma sam srećan što je prihvatio da radi sa mnom. Pripreme smo odradili stvarno onako kako smo želeli, sve kako treba, obojica smo uzbuđeni – ja sam mu prvi igrač kao treneru. Biće veoma zanimljivo, radujemo se sezoni“, kaže 27-godišnji Krajinović za Sport klub i dodaje:

“On je i moj menadžer. Pričali smo na kraju godine ko bi bio najbolji za mene, on nije bio prva opcija, ali smo se dogovorili da je to najbolje za mene. Nije bilo lako to prihvatiti jer ima mnogo obaveza oko Akademije i žena mu je trudna, ali veruje u mene i ovaj proces, na tome sam mu jako zahvalan. Radili smo mnogo na fizičkoj spremi, na servisu, da se to popravi i brzina (treba mi još oko 10 km/h) i varijacije, kao i na nekim sitnicama da budem agresivniji kako bih lakše izdržavao mečeve“.

Ne krije Filip visoke ambicije za sezonu koja je tek počela.

“Fizički je sve super, sjajno smo odradili pripremu i osećam se veoma dobro, ništa me ne boli. Mislim da sam ove sezone spreman za velika dela. Prvi cilj je da probam da uđem u prvih 20, mislim da sam blizu, mada ima još mnogo rada do toga. Verujemo u to. Voleo bih i jednu titulu ove sezone“.

Komentari