(FOTO) BOLESNICI, RODŽEROVI I RAFINI FANOVI NAPALI NOLETA! Kako te nije sramota?! Plaše se da će Novak uzeti 18 Gren slem!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) BOLESNICI, RODŽEROVI I RAFINI FANOVI NAPALI NOLETA! Kako te nije sramota?! Plaše se da će Novak uzeti 18 Gren slem!

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković je na radost mnogih potvrdio učešće na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu, ali bilo je onih koji su osudili ovaj potez Srbina i izrekli veoma ružne stvari na račun prvog reketa sveta.

Novak je danas stigao u Njujork, a ko će biti uz njega na ovas dva turnira možete da pročitate OVDE.

Ovakva odluka Đokovića je razbesnela navijače Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koji neće učestvovati na Otvorenom prvenstvu Amerike. Švajcarac neće igrati zbog povrede koju vuče od početka sezone, dok se Španac opredelio da je bolje da se spremi za turnire na šljaci.

Nakon što je Đoković potvrdio svoje učešće na Tviteru usledili su jezivi komentari, koji su bili veoma ružni. Neki od njih su kritikovali Noleta što koristi trenutak da uzme Gren slem dok najveći rivali ne učestvuju, a bilo je onih koji su vređali srpskog tenisera.

SD

Komentari