(FOTO) NOVAKOV NAVIJAČ DIGAO NA NOGE REGION" MOG KOMŠIJU JE POGODILA GRANATA PO SRED ČELA, a nju **bena loptica malo zveknula, izvrnu se kao da je tenk prešao preko nje !

    Podeli
  • (FOTO) NOVAKOV NAVIJAČ DIGAO NA NOGE REGION" MOG KOMŠIJU JE POGODILA GRANATA PO SRED ČELA, a nju **bena loptica malo zveknula, izvrnu se kao da je tenk prešao preko nje !

Glavna tema, kako u svetu, tako i regionu jeste diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US opena.

Najbolji teniser sveta je odstranjen sa Gren slema u Njujorku jer je nenamerno pogodio linijskog sudiju Loru Klark lopticom u grlo po završetku poena.

Novak je pokušao da na mreži u razgovoru sa sudijama i organizatorima da ih urazumi i da promene odluku, ali to se nije desilo, posle čega se podigla velika bura u svetu tenisa, ali i šire.

Očekivano navijači srpskog tenisera bili su besni, jer svi željno isčekuju da se prestigne Federer po broju titula, od kojih većina krivi upravo linijsku sutkinju smatrajući da je bila previše teatralna i da je odglumila da je udarac bio toliko jak i time doprinela izbacivanju prvog igrača planete sa turnira.

Zbog toga su mnogi u komentarima na društvenim mrežama svašta govorili o gospođi iz Kentakija, ali jedan iskreni komentar Đokovićevog navijača sa ovih prostora je postao pravi hit, verovatno zato što je čovek potpuno iskreno i iz duše rekao ono šta misli.

"Nole, nemoj više nikada da ideš u tu ***ačku zemlju... Čitav svet je video da je bilo nenamerno!!! Mog komšiju je granata pukla po sred čela i ništa mu nije bilo, a nju **bena loptica malo zveknula, izvrnu se kao da je tenk prešao preko nje", piše u objavi koja je nasmejala mnoge.


Objektiv.rs


Komentari