I BEKERU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! Đokovićeve kritike i molbe su apsolutno na mestu i legitimne, ON SAMO TRAŽI FER USLOVE ZA SVE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • I BEKERU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! Đokovićeve kritike i molbe su apsolutno na mestu i legitimne, ON SAMO TRAŽI FER USLOVE ZA SVE!

Bivši trener Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker oglasio se povodom toga što je prvi teniser sveta uputio pismo direktoru Australijan opena Kregu Tajliju.

Srbin je "tražio jedan tretman za sve". Od toga nije bilo ništa, a Đoković se našao na udaru svetske javnosti. Mnogi su smatrali da je nezahvalan.

- Tačke koje je Novak naveo u pismu bile su apsolutno na mestu i legitimne. Imate utisak da Novak trenutno može da uradi šta hoće, uvek će biti meta kritika. U ovom slučaju one su nepravedne. Želeo je da istupi ispred drugih tenisera, da se stvore fer uslovi za sve, ali je oštro kritikovan čak i od strane australijskog premijera - rekao je Beker i dodao:

- Mislim da je i za Australiju i posebno grad Melburn važno da igrači dođu u taj grad. To je dobro i zbog ekonomije. Država i grad imaju koristi od velikog turnira i treba da ukažu poštovanje teniserima - zaključio je slavni nemački teniser.

Podsetimo, Australijan open bi trebalo da počne 8. februara.

Novosti.rs

Komentari