I ŠTA ĆEMO SAD?! CICIPAS LJUT NA NOVAKA! Đoković je učinio da većina nas izgledamo kao budale!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • I ŠTA ĆEMO SAD?! CICIPAS LJUT NA NOVAKA! Đoković je učinio da većina nas izgledamo kao budale!

Grčki teniser Stefanos Cicipas kritikovao je Novaka Đokovića zbog ponašanja koje je dovelo do toga da se nađe u situaciji zbog koje mu preti deportacija. Cicipas je istakao da Đoković "igra po svojim pravilima" i bez zadrške govorio da ova situacija šteti i ostalim teniserima.

Novak se nalazi u Melburnu i sprema se za Australijan open, ali čeka odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka o potencijalnoj deportaciji.

Sportska tema broj jedan bila je nezaobilasna i u intervjuu Cicipasa za indijski World Is One, jedan od najgledanijih "njuz kanala" na svetu.

"On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole", rekao je Cicipas i dodao:

"Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale", istakao je Grk.

Grk bez zadrške govorio o Novaku

Tokom dana objavljen je i žreb za Ozi open, Đoković će igrati protiv Miomira Kecmanovića na startu, dok je Cicipas u polovini koju predvodi Danil Medvedev.

Australijan open na programu je od 17. do 30. januara, a u muškoj konkurenciji titulu bi trebalo da brani upravo Đoković.

RTS

Komentari