IVANIŠEVIĆ STAO UZ NOVAKA: SKUPLJAJU POLITIČKE POENE NA NAMA, POSTALI SMO KRIVCI ZA SVE! Nosi se Nole jako dobro sa svim, izdržaće on to...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANIŠEVIĆ STAO UZ NOVAKA: SKUPLJAJU POLITIČKE POENE NA NAMA, POSTALI SMO KRIVCI ZA SVE! Nosi se Nole jako dobro sa svim, izdržaće on to...

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, oglasio se o situaciju sa koronavirusom.

Ivanišević je dva puta na testu na kovid-19 bio negativan, dok su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni.

On je otkrio da se čuo sa Novakom, kojem "nije lako".

"Čuli smo se. Nije im lako. Ali, po mom mišljenju, nosi se jako dobro sa svim, s obzirom na okolnosti. Izdržaće on to, ali nije mu lako", rekao je Ivanišević za "RTL" i otkrio zašto se Novak nije testirao u Zadru, već je to uradio tek po dolasku u Beograd sutradan.

"Na dan kad se to dogodilo, po preporuci Stožera i svih epidemiologa, koji su nam rekli da se svaki teniser može testirati u matičnoj zemlji, tako je i on odlučio u Beogradu se testira".

Ivanišević ni ostali teniseri se nisu testirali po dolasku u Zadar iz Beograda, odnosno u slučaju Grigora Dimitrova iz Bugarske.

"(Nismo se testirali) zato što nije bilo potrebe. Slušao sam ministra Beroša, koji je rekao da nije bilo potrebe. Niko nije imao simptome. Po tome bi trebalo svaki turista da se testira. Nije bilo potrebe", kaže popularni "Zec".

Ivanišević pored dva testa na kojima je bio negativan planira još jedan, u subotu, te ističe da se oseća dobro.

"Pridržavali smo se svih mera, od prodaje ulaznica, razmaka... Ne možemo svaku osobu da distanciramo ponaosob. Dogodilo se što se dogodilo i sad je lako biti pametan šta je trebalo, šta nije. Zaraženima želim što brži oporavak".

Odogovorio je Ivanišević i na pitanje preuzimanja odgovornosti.

"Osećamo (se odgovornim) jer ovo je bila jedna velika i super stvar, humanitarna... Žao mi je svih zaraženih i želim im brz oporavak. Na neke se stvari ne može uticati, pa tako i na ovu. Smeta mi što smo postali dežurni krivci za sve i ljudi skupljaju političke poene na nama. A u Zadru je najmanje zaraženih. I sve se svalilo na naša leđa. To nije u redu", zaključio je nekadašnji osvajač Vimbldona.

B92.net

Komentari