JEZIVO! ALBANCI PLANIRALI OTMICU NOVAKA, ĐOKOVIĆ BIO PRISILJEN DA IZGUBI I POBEGNE! Britanci sprečili ekstremiste iz Tirane da naprave zlo!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • JEZIVO! ALBANCI PLANIRALI OTMICU NOVAKA, ĐOKOVIĆ BIO PRISILJEN DA IZGUBI I POBEGNE! Britanci sprečili ekstremiste iz Tirane da naprave zlo!

Najbolji teniser sveta nije hteo da prećuti istinu o Kosovu i Metohiji.

Majka Novaka Đokovića, Dijana, uzburkala je javnost podsećanjem da su Albanci svojevremeno pretili njenom sinu.

- Imao je pretnje Albanaca jer je rekao da je Kosovo Srbija. Tada su nas 2009. godine čuvali pripadnici Skotland jarda, bila sam u strahu. Izgubio je meč od Marata Safina jer je bio pod pritiskom. O tome nismo pričali, ali to su trenuci kada se zaista bojiš za porodicu. Takođe, narkomani iz komšiluka su prema priči jedne žene hteli da nam otmu kuče i traže otkup - ispričala je Dijana Đoković u emisiji "Majke šampioni" na TV Arena sport.

Porodica najboljeg tenisera sveta nije želela da širi priču na ovu temu, a kako piše Kurir, Britanci su 2008. godine sprečili ekstremiste iz Tirane da kidnapuju Novaka Đokovića. Razlog je sledeća izjava.

- Nemam, niti ću ikada imati razumevanja za kosovske Albance zbog proglašenja nezavisnosti južne srpske pokrajine.

Zbog pritiska koji ga je pratio, Novak je loše odigrao meč drugogo kola Vimbldona protiv Marata Safina i napustio je London brže nego što je iko očekivao u tom trenutku.

SD

Komentari