KIRJOS PRIZNAO DA JE HTEO OZLEDITI RAFU, PORUČIO DA SE NEĆE IZVINITI - neviđen skandal na Vimbldonu, TENISKI SVET U ŠOKU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KIRJOS PRIZNAO DA JE HTEO OZLEDITI RAFU, PORUČIO DA SE NEĆE IZVINITI - neviđen skandal na Vimbldonu, TENISKI SVET U ŠOKU!

Nik Kirjos rekao je na konferenciji za medije da je namerno gađao Rafaela Nadala u grudi na meču drugog kola Vimbldona.

Australijski teniser je u trećem setu, izgleda, namerno gađao u telo španskog igrača jer "ima veliki broj Gren slemova i može da primi jednu lopticu na grudi".

"Želeo sam da ga pogodim u grudi. Zašto bih mu se izvinio? Koliko Gren slemova ima? Može da primi lopticu na grudi", odgovorio je Kirjos novinaru.

Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je posle velike borbe pobedio Nika Kirjosa - 6:3, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (3)

"Uvek sam spreman da izađem na teren i pružim navijačima šou. Bio je ovo sjajan meč. Uživao sam igrajući, mnogo je ljudi gledalo duel. Ali, produdiću se sutra i pojaviće se nešto negativno o meni", kaže Kirjos.

Australijski teniser pohvalio je igru drugog teniser sveta.

"Znam šta mogu da uradim, a znam i da nisam veliki profesionalac. Mnogo stvari moram da ispravim da bih bio Gren slem šampion. Danas sam ostavio sve na terenu. Ne mogu da budem razočaran. On je veliki šampion i igrao je sjajno važne poene, zato spada među najveće", rekao je Australijanac.

Kirjos se potom i dotakao sudije Dumusue, s kojim je imao žustre rasprave.

"Sudija je bio užasan. Zašto bih ja čekao Rafu da se namesti kada ja serviram?", upitao je Kirjos, koji za ovo ima pravo jer je Nadal koristio previše vremena između poena.

B92/Mediji


Komentari