KIRJOS SE SAD OKOMIO I NA JOKIĆA, NIKOLA JE POSLE NOVAKA NOVA ŽRTVA BAHATOG AUSTRALIJANCA! Nik ne voli Srbe i stalno to pokazuje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KIRJOS SE SAD OKOMIO I NA JOKIĆA, NIKOLA JE POSLE NOVAKA NOVA ŽRTVA BAHATOG AUSTRALIJANCA! Nik ne voli Srbe i stalno to pokazuje!

Odavno je poznata mržnja koju Nik Kirjos gaji prema Novaku Đokoviću. Najbolji srpski i svetski teniser uvek je umeo da "izignoriše" komentare temperamentnog Australijanca i na taj način šmekerski mu "odgovori" na njegove prozivke.Pošto nije uspeo da iznervira Đokovića, Kirjos je ponovo udario na proslavljene srpske asove. Ovog puta je otišao u košarkaški svet i rešio da "pecne" Nikolu Jokića.

Naime, Niku se svidela jedna šala koja kruži društvenim mrežama, gde je prikazano "kako će Džoker izgledati posle karantina". Prva zvezda Denvera predstavljena je kao igrač koji će izgubiti bitku protiv gojaznosti, pa je ovo Kirjos podelio sa svojim pratiocima.

Od starta sezone u NBA, Somborac je pružao blistave partije, tako da su "otrovne strelice" Australijanca bez osnova, a nema sumnje da će na isti način poput Đokovića odgovoriti na Kirjosov "izazov".


SD

Komentari