LEGENDARNI BRITANAC STAO UZ NOVAKA, RAFA I RODŽER UZALUD SLAVE, ĐOKOVIĆ ĆE BITI GOAT! Henman veruje u Noleta, trka nije gotova!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • LEGENDARNI BRITANAC STAO UZ NOVAKA, RAFA I RODŽER UZALUD SLAVE, ĐOKOVIĆ ĆE BITI GOAT! Henman veruje u Noleta, trka nije gotova!

Porazom u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala u tri seta, svetski broj jedan ostao je na 17. najznačajnijih trofeja, dok je Španac stigao rekordera Rodžera Federera (20).

Tu trku prokomentarisao je bivši britanski teniser Tim Henman, nekada četvrti na svetu.

"Ako moram da izaberem jednog igrača koji će osvojiti najviše Grend slemova, to bi bio Novak Đoković. Gledao sam ovo finale i mislim i dalje da je u dobroj formi. Rafino telo je više istrošeno, imao je dosta problema sa kolenima", rekao je Henman.

"Neverovatno je da je Rafa stigao Federera. Stigao je do 20. titule i to prevazilazi čak i njegove najluđe snove", dodao je Britanac.

Henman je odao priznanje "velikoj trojki".

"Kada pogledate šta su sve uradili Federer, Đoković i Nadal, teško je shvatiti. Nadal je imao fantastične rezultate u Parizu... Način na koji se pripremaju, treniraju i radi sve da bi bili na visokom nivou je impresivan".

"Oni neće biti zauvek tu i zato je važno da uživamo dok igraju", zaključio je Henman.

B92.net

Komentari