LEGENDARNI DINO RAĐA STAO U ĐOKOVIĆEVU ZAŠTITU! Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima, i naravno, budi dobar, pojedi g...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • LEGENDARNI DINO RAĐA STAO U ĐOKOVIĆEVU ZAŠTITU! Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima, i naravno, budi dobar, pojedi g...

Čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što su četvorica tenisera zaraženi koronavirusom, među njima i srpski as, a turnir Adrija tur otkazan.

Najbolji teniser sveta našao se na udaru mnogobrojnih kritika kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaraženi i Novak Đoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktor Troicki, nakon čeka je i otkazan Adrija tur.

"Neverovatna je količina sr... po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po...ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar, pojedi g....

Je li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici", napisao je Rađa na Fejsbuk profilu.

Dodao je da bi, poređenja radi, trebalo pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd.

"Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s.... po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi.

O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili.

Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili", poručio je Rađa.

Tanjug/RTS

Komentari