LUDILO! DOMINIK TIM NIJE NIŠTA NAUČIO IZ NOVAKOVE GREŠKE! Na svoj turnir pozvao i zaražene DIMITROVA I ĆORIĆA! IGRAĆE I NOVAK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LUDILO! DOMINIK TIM NIJE NIŠTA NAUČIO IZ NOVAKOVE GREŠKE! Na svoj turnir pozvao i zaražene DIMITROVA I ĆORIĆA! IGRAĆE I NOVAK!

Organizatori egzibicionog turnira koji organizuje Dominik Tim pozvali su dvojicu zaraženih tenisera sa Adrija tura. Organizatori "Timovih 7" istakli su da žele da Grigor Dimitrov i Borna Ćorić dođu na njihov turnir ukoliko budu imali negativan test na koronavirus posle 14 dana samoizolacije.

Na Timovom turniru, koji se održava od 7. do 11. jula, očekuje se da učestvuju i Mateo Beretini, Gael Monfis, Andrej Rubljov, Karen Hačanov i Denis Novak.

- Ako Dimitrov i Ćorić budu imali negativne testove posle 14 dana kućne samoizolacije, dobrodošli su u Kicbilu. Njihov menadžment e odlučiti da li će oni doći u narednim danima - navodi se.

Organizatori su takođe istakli da će bezbednosne mere biti striktne i da će svi igrači i osoblje biti testirani nedugo nakon dolaska u Kicbil.

Planirano je da se turnir odigra sa 500 ljudi na tribinama po sesiji, uz striktno numerisana mesta i pravila socijalnog distanciranja.

Koliko je poznato, da Novak Đoković dođe na turnir u Kicbilu nije ni planirano, ali da ne bude turnir bez Novaka, pobriniuo se Dominik Tim koji je pozivnicu uputio zemljaku Denisu Novaku.

SD

Komentari