MEDVEDEV NE DA NOVAKA! NOLE JE PRAVI BROJ JEDAN, UZEO JE TRI GREN SLEMA, nisam ni blizu tome! ATP ne misli tako, Rus bi mogao na čelo do kraja nedelje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MEDVEDEV NE DA NOVAKA! NOLE JE PRAVI BROJ JEDAN, UZEO JE TRI GREN SLEMA, nisam ni blizu tome! ATP ne misli tako, Rus bi mogao na čelo do kraja nedelje!

Fantastična izjava momka koji je veoma blizu da na nedelju dana zasedne na čelo liste teniske Asocijacije profesionalaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikacijuIzvor: Objektiv.rs / Tenis / 08:59 • 13.10.2021.Podeli: 0

Danil Medvedev još od US opena igra u velikoj formi i došao je na nekoliko koraka od prvog mesta na svetu pobedom nad Filipom Krajinovićem u Indijan Velsu.

Međutim, kad treba da se dotakne te teme, utisak je da sa strahopoštovanjem priča o Novaku Đokoviću, kao i da ne želi da od pravi pompu od beznačajnog mesta broj jedan na svega nedelju dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sanjam da postanem broj jedan! Od kad sam imao šest godina, to mi je želja. Ipak, Novak je pravi broj jedam! Uzeo je tri grend slem titule. To je realnost! – rekao je Medvedev.

Ova njegova izjava pokazala je da ima nade za mlađe teniske generacije i posle odlaska Rafe, Rodžera i Noleta, jer Medvedev je ovde zaista pokazao ozbiljnu dozu sportskog duha.

Objektiv

Komentari