NADAL: ĐOKOVIĆ I FEDERER IMAJU DECU, NEKA SE PENZIONIŠU I BATALE TENIS! Ovakvu poruku Nole i Rodžer nikad nisu dobili!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL: ĐOKOVIĆ I FEDERER IMAJU DECU, NEKA SE PENZIONIŠU I BATALE TENIS! Ovakvu poruku Nole i Rodžer nikad nisu dobili!

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, našalio se na račun Rodžera Federera i Novaka Đokovića.

On je govorio i o velikom uspehu svog štićenika Rafe, koji je na Rolan Garosu osvojio 12. titulu u karijeri. Toni je rekao da uvek veruje u Rafu, a zatim se našalio na račun njegovih najvećih rivala, koji, za razliku od Španca, već imaju decu.

"Uvek verujem u Rafaela jer ne vidim kako ne bi. Rodžer je najbolji igrač svih vremena, ali videćemo da li će osvojiti 21. Slem na Vimbldonu. On je odradio sve što je trebalo, ima četvoro dece i trebalo bi da se penzioniše, kao i Đoković koji ima dvoje dece", našalio se Toni Nadal u intervjuu za "Onda Cero".

Pričao je i tome kroz šta je Rafa prošao da bi došao do titule na RG.

"Rolan Garos je veliki turnir koji je teško osvojiti. Sećam se teških trenutaka koje je imao u Monte Karlu i Barseloni. Često se nalazite u teškoj poziciji, ali uvek morate da znate da možete da pobeđujete. Nikada niste toliko daleko. Oduvek sam mislio da će Rafael biti favorit ove godine (na RG). Ako igra dobro, onda je najbolji 'šljakaš'", istakao je stric Toni.

"Bik sa Majorke" ranije je rekao da veruje da je moguće da neko izjednači ili obori njegov rekord od 12 titula u Parizu, a Toni je saglasan. Ipak, šanse su male.

"Mislim da će biti izuzetno teško da neko ponovi ovo i osvoji titulu 12 puta. Ali, ako je Rafa, koji je totalno normalna osoba, to uspeo, onda može i neko drugi. On će igrati još par godina", zaključio je Nadal.

B92.net

Komentari