NADAL I TIM ĆUTE DOK NOVAK BRANI TENISERE U AUSTRALIJI! Argentinac isprozivao najveće zvezde, pomenuo je i Federera!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NADAL I TIM ĆUTE DOK NOVAK BRANI TENISERE U AUSTRALIJI! Argentinac isprozivao najveće zvezde, pomenuo je i Federera!

Sve više ljudi iz sveta tenisa podržava najboljeg tenisera na svetu. Kada su se izređali kritičari, sada su krenule poruke podrške za jedinog čoveka u vrhu tenisa koji je probao da učini nešto za igrače.

Argentinac Gvido Pelja se zapitao zašto i druge najveće zvezde ne probaju da se zauzmu za svoje kolege?

"Veoma sam iznenađen što Rafael Nadal i Dominik Tim ćute. Oni su u Adelejdu, a mi ostali u Melburnu i očekivao sam neku reakciju o svemu što se ovde dešava", rekao je Pelja.

On podržava napore Novaka Đokovića i njegove predloge za poboljšanje situacije.

"Novak Đoković bar preuzima neku inicijativu. Nije ni da me to posebno boli jer niko nema obavezu da nešto kaže, ali moram da kažem da mi se ne dopada to što je toliko očigledno Nadalovo i Timovo ćutanje po pitanju svega ovoga oko karantina", smatra Argentinac.

Dotakao se i Nika Kirjosa, koji je opet na neprimeren način kritikova Đokovića.

"Kirijos je u pravu za mnoge stvari koje kaže, ali on ih govori na tako loš način da odbija ljude i sve to bude izgubljeno", primetio je Pelja.

Što se njega tiče, sada mu je bitan samo novac. Da je u drugoj situaciji i on bi se poneo kao neki teniseri koji jednostavno sada pauziraju.

"Dok god traje pandemija, moramo da prihvatamo pravila i da veoma pametno biramo turnire na kojima ćemo učestvovati. U ovom momentu, prioritet mi je ekonomija, igram za nagrade, to je moj posao. Kada bih recimo bio u Iznerovoj ekonomskoj situaciji, da čak i ne pominjem Federera, lako bih odlučio da ostanem sa porodicom. Ne bih ni ja došao da igram. Oni koji organizuju turnire zainteresovani su samo za trojicu igrača, za onu trojicu koja imaju poseban karantin u Adelejdu", poentirao je on.

Mondo


Komentari