NADAL IZABRAO NASLEDNIKA VELIKE TROJKE, TO JE NIK KIRJOS! Prgavi Australijanac moraće da sačeka, Nole ne misli još da stane!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL IZABRAO NASLEDNIKA VELIKE TROJKE, TO JE NIK KIRJOS! Prgavi Australijanac moraće da sačeka, Nole ne misli još da stane!

Novak Đoković, Rafel Nadal i Rodžer Federer su suvereni vladari teniskih terena poslednjih deceniju i po, ali njihove kariejre se bliže kraju, pa se nagađa ko bi mogao biti njihov naslednik.

Toni Nadal bivši trener i stric špnaskog asa smatra da bi Australijanac Nik Kirjos mogao da preuzme tron po njihovom povlačenju.

- Nik Kirjos je teniska zvezda, u to niko nema sumnje. Posle Federera, Nadala i Đokovića, on je jedan od najomiljenijih tenisera na svetu, možda i najvoljeniji među mlađim generacijama. On je njihov istinski naslednik - smatra Toni Nadal.

On smatra da je Nik taj koji će biti prvi teniser, da će ih kada e penziju ova fantastična trojka on ih dostojno naslediti:

- Nik je vrlo dobar igrač, koji ume da napravi šou na terenu. Za nas je sjajna vest što je odabrao da igra turnir na Majorki. Nadam se da će njegovo prisustvo biti magnet za publiku - zaključio je Toni.

Novosti.rs

Komentari