NADAL NIJE OK MOMAK, NOVAK JE SUPER, SA NJIM JE UVEK ZANIMLJIVO! Stefanos Cicipas bez “dlake na jeziku” o Rafi i Noletu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL NIJE OK MOMAK, NOVAK JE SUPER, SA NJIM JE UVEK ZANIMLJIVO! Stefanos Cicipas bez “dlake na jeziku” o Rafi i Noletu!

Stefanos Cicipas dao je intervju za grčku televiziju u kojoj je otkrio da su ga razočarali određeni komentari Rafaela Nadala koje je Španac izneo na njegov račun posle meča koji su na turniru u Madridu odigrali njih dvojica. Sa druge strane, mladi Grk je izneo samo pohvale na račun Novaka Đokovića.

- Šokiralo me je to što je rekao nekorektne stvari o meni, moj cilj u tom meču nije bio da uradim to što je on govorio. Đokoviću se dopadam, on je veoma fin čovek, voljen u našem sportu. Otvorenog je mentalnog sklopa, želi da uči nove stvari i sa njim imam duboke diskusije. Nije dosadan, vrlo je zanimljiva osoba - kaže Cicipas.

Mladi Grk ne krije da je prilično temperamentan i da mu ponekad dođe da porazbija sve na terenu.

- Često se to dešava, ali pokušavam to da izbegnem što je više moguće. To ne šalje pravu sliku, nekada me emocije preplave i ljudi to loše protumače - iskren je Cicipas.

SD/Teleks.info

Komentari