NADAL SAOSEĆA SA NOVAKOM! IMAO JE PUNO PEHOVA, ZAISTA MI GA JE ŽAO! Nije imao sreće, bila je to sjajna prilika za novi Grend slem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL SAOSEĆA SA NOVAKOM! IMAO JE PUNO PEHOVA, ZAISTA MI GA JE ŽAO! Nije imao sreće, bila je to sjajna prilika za novi Grend slem!

Rodžer Federer i Rafael Nadal do sada nisu komentarisali diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa US opena, a Španac je to prvi put učinio ovog popodneva.

Uoči starta na Mastersu u Rimu, Nadal je održao konferenciju na kojoj je bio upitan da oceni situaciju u kojoj je Đoković pogodio linijskog sudiju lopticom i bio izbačen.

Svetski broj dva je izrazio saosećanje sa svojim velikim rivalom i poručio da, jednostavno, Đoković nije imao sreće.

"Imao je puno pehova, zaista mi ga je žao. Nije imao sreće. Imao je sjajnu priliku na tom Grend slemu. Ne bi trebalo raditi takve stvari, ali nesrećne stvari se dešavaju", izjavio je Nadal.

Nadal se sprema za nastup u Rimu na "njegovoj" podlozi, šljaci.

U prvom kolu je slobodan, a u drugom će mu protivnik biti sunarodnik Pablo Karenjo-Busta.

"Sada se osecěam veoma dobro, ali sam malo 'ispod normale' jer se dugo nisam takmičio. Karenjo-Busta dolazi posle igranja polufinala US opena. Bicěe težak, ali ujedno i dobar test da vidim kako se zaista osecěam na terenu", rekao je Nadal.

To će biti prvi turnir na kom će nastupati posle sedam meseci pauze.

B92.net

Komentari