NOLE EKSPRES U POLUFINALU TOKIJA! Tek lakši trening protiv Luke Puja, još dve pebede i Đoković je u istoriji prestonice Japana!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOLE EKSPRES U POLUFINALU TOKIJA! Tek lakši trening protiv Luke Puja, još dve pebede i Đoković je u istoriji prestonice Japana!

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković savladao je Francuza Luku Puja sa 2:0, po setovima 6:1,6:2 u četvrtfinalu turnira u Tokiju. U borbi za plasman u finale Đoković će se sresti sa Belgijancem Davidom Gofenom.

Već na startu meča Đoković je sigurnom igrom oduzeo prvi servis gem protivnika. A potom je sredinom seta rutinski došao i do drugog brejka za ubedljivu prednost. Potom je set priveo kraju u svoju korist sa 6:1 za vođstvo od 1:0 u setovima.

U nastavku se situacija ponovila i u drugom setu, a naš teniski as je sa 6:2 u drugom setu bez velikih problema došao do plasmana u polufinale turnira u Tokiju.

Srpski as je tako za samo 50 minuta igre dobio i treći ovogodišnji međusobni susret sa Pujiom koga je savladao i na turnirima u Sinsinatiju i na Australijan openu bez izgubljenog seta.

RTS/Teleks.info

Komentari