NOVAK IZNENAĐEN, KIRJOS JE TO REKAO?! NISAM TO OČEKIVAO OD NJEGA, ALI U PRAVU JE... Ideemoo Nole, još dve pobede i novi rekord je tvoj!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK IZNENAĐEN, KIRJOS JE TO REKAO?! NISAM TO OČEKIVAO OD NJEGA, ALI U PRAVU JE... Ideemoo Nole, još dve pobede i novi rekord je tvoj!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvrnuo se na nedavne komentare Nika Kirjosa.

Australijanac i Srbin nisu u dobrim odnosima, s obzirom da je Kirjos uvek imao neumesne komentare na račun Novaka Đokovića.

Sada je Kirjos u svom podkastu govorio o obaveznoj vakcinaciji pred Australijan open.

Kirjos je promenio mišljenje i rekao da Novak ima pravo da se drži svog stava po pitanju vakcinacije.

"Nisam očekivao to od njega", rekao je Đoković uz smeh i nastavio:

"Kakav je stav imao prema meni poslednjih godina, nisam to očekivao. Moram da budem sada saglasan sa njim. Svako ima pravo i slobodu da izabere šta hoće, nije bitno da li sam to ja ili neko drugi. Nije ni bitno da li je vakcinacija u pitanju ili nešto drugo. Moraš da imaš slobodu da sam za sebe izabereš. U ovom slučaju, šta stavljaš u svoje telo. Uvek sam to propagirao i uvek ću biti za slobodu govora i slobodu izbora jer je to krajnji cilj za srećan i miran život", rekao je Novak.

U drugom meču zelene grupe Završnog ATP turnira u Torinu Novak Đoković savladao Rusa Andreja Rubljova (6:3, 6:2) u njihovom prvom međusobnom duelu. Ovaj trijumf garantuje najboljem teniseru sveta prvo mesto i plasman u polufinale.

Komentari