NOVAK JASAN, TOKIO SE NE SME PONOVITI! ZVEREV IGRA STRAŠNO, ALI PITA SE IPAK NOLE! Još dve pobede i istorija!

    Podeli
  • NOVAK JASAN, TOKIO SE NE SME PONOVITI! ZVEREV IGRA STRAŠNO, ALI PITA SE IPAK NOLE! Još dve pobede i istorija!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković izjavio je za RTS da vrlo dobro poznaje svog narednog rivala na Ju-Es openu Aleksandera Zvereva i da će pokušati da se što bolje pripremi za njega, kako se ne bi ponovio ishod sa Olimpijskih igara.

Novak je nakon preokreta, sa 3:1 eliminisao Beretinija i izborio plasman u polufinale Ju-Es opena.

"Nije tačno da namerno gubim prve setove, želim da ih dobijem jer se njima stiče mentalna prednost, ali takav je bio slučaj da u poslednjih par mečeva ovde gubim set, pa podignem nivo igre i to je ohrabrujuće, s obzirom na okolnosti", rekao je srpski teniser.

Đoković je izjavio da je protiv Italijana odigrao najbolji tenis u dosadašnjem toku turnira.

"Što se tiče igre, najbolji tenis i meč u dosadašnjem toku turnira bio je ovaj protiv Beretinija. Publika je bila energična, imao sam svoje ljude pa sam se fokusirao na njih, koji su bili u manjini", dodaje Đoković.

Njegov naredni rival je nemački teniser Aleksander Zverev, sa kojim se dobro poznaje.

"Što se tiče Zvereva, to je najveći izazov turnira. Vrlo dobro se znamo u izuzetznoj je formi, često treniramo zajedno, dobro se poznajemo, dobar je dečko. Probaću na najbolji način da se spremim, analiziram i vidim šta je to što je naopako krenulo u Tokiju, da to tako ne bude ovog puta i, nadam se, da pobedim", zaljkučio je Novak.


Komentari