NOVAK OTKRIO KOME SE DIVI, OKO NJEGA SE SRBI I HRVATI OTIMAJU DECENIJAMA! Tajnu je poverio prijatelju Šervinu Džafarijehu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK OTKRIO KOME SE DIVI, OKO NJEGA SE SRBI I HRVATI OTIMAJU DECENIJAMA! Tajnu je poverio prijatelju Šervinu Džafarijehu!

Novak Đoković, najbolji srpski sportista, razgovarao je putem Instagram lajva sa svojim dugogodišnjim prijateljem Šervinom Džafarijehom.

Njih dvojica odnedavno sarađuju "na sportskoj ishrani, blagostanju i kako u potpunosti poboljšati naše iskustvo kao ljudskih bića“, kako je u najavi razgovora rekao Novak.

Tema je bilo mnogo, a govorilo se i o Nikoli Tesli, srpskom naučniku i pronalazaču, jednom od Novakovih uzora.

"Jedna od osoba kojoj se vidim je Nikola Tesla. On je razumeo važnost uma, vraćati se sebi, biti u savršenoj harmoniji. To je njemu pomogalo prilikom izuma, ideja. Mi samo prolongiramo neizbežno, moramo da se suočimo sa najvećom potragom u životu. Da budemo najbolja moguća verzija sebe", rekao je Đoković.

Đoković ističe da ga je tenis mnogo naučio u životu, te mu pomogao da napreduje.

"Za mene je teniski teren arena gde sve izlazi na videlo. Izaziva me hiljadu stvari i shvatam da mnogo moram da radim kako bih došao do svoje idealne verzije. To me motiviše i pokreće. Tenis je odlična platforma za mene da napredujem", dodao je Novak

Mediji

Komentari