NOVAKOVA PORUKA SE NEĆE DOPASTI RAFI I RODŽERU! Lagao bih kada bih rekao da mi nije cilj da ih srušim, ali i oni se i dalje pitaju!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAKOVA PORUKA SE NEĆE DOPASTI RAFI I RODŽERU! Lagao bih kada bih rekao da mi nije cilj da ih srušim, ali i oni se i dalje pitaju!

Najbolji srpski teniser rekao je i da ima motiv više da igra na vrhunskom nivou, te da to nisu samo titule i pobede

Doduše, kada Đoković već nije tako daleko iza Rodžera Federera i Rafaela Nadala, jasno je da bi voleo i da ih prestigne.

- Trenutno zaostajem za Rodžerom i Rafom. Lagao bih kad bih rekao da ne mislim na te rekorde, ali znam da ne zavisi sve od mene. Oni su možda i dva najbolja igrača u istoriji i mislim da još imaju potencijala da povećavaju broj Gren slem trofeja - rekao je Đoković u Abu Dabiju.

Novak je na egzibicionom turniru Mubadala bio treći iza Stefanosa Cicipasa i Nadala, a u borbi za treće mesto je pobedio Karena Hačanova. Što se tiče rekorda, srpski igrač trenutno ima u svojoj kolekciji 16 Gren slem titula, Nadal ima 19, a Federer 20.

- Radim svakoga dana da im se približim i u budućnosti i prestignem njihov rekord. Videćemo na kraju da li ću u tome uspeti ili ne - dodao je Đoković.

On je napomenuo i da mu motiv što sa 32 godine igra na vrhunskom nivou jesu i deca kojima želi da bude uzor i inspiracija.

- Zato uvek kažem da se borite za svoje snove jer ćete pre ili kasnije imati šansu da ih ostvarite - istakao je Đoković

Telegraf.rs


Komentari