NOVAKU NAJMANJE ODGOVARA TENISKA PAUZA, BIO JE NA NEVEROVATNOM NIVOU! Najbolji dubl igrač očekuje da će Nole nastaviti torturu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAKU NAJMANJE ODGOVARA TENISKA PAUZA, BIO JE NA NEVEROVATNOM NIVOU! Najbolji dubl igrač očekuje da će Nole nastaviti torturu!

Bivši teniser Mark Nouls govorio je o stanju tenisa tokom pandemije koronavirusa.

Bivši najbolji teniser planete u dublu trenutno sedi u Upravnom odboru ATP i uključen je u odluke, kao što su i suspenzija tenisa do 27. aprila.

Kako kaže, pokušaj pronalaska rešenja za ATP tur zbog pandemije koronavirusa je najveći izazov koji je imao do sada.

"Ovo je veoma teško vreme, puno izazova. Sve se potpuno promenio, ne samo za tenis već za sav život, u poslednje vreme. Sve smo pokušali da sredimo sa brojnim video-konferencijama", rekao je Nouls za "Teniski kanal".

On je u istom razgovoru pomenuo i dominaciju Novaka Đokovića ove sezone, pošto Srbin ima 18 pobeda i nijedan poraz (21-0 ako se računa i prethodna sezona).

"To je neverovatno, konstantno nas impresionira. Ove godine izgledao je možda fokusiranije i svežije nego ikada. Nažalost je problematično (za njega) što ova suspenzija dolazi kada je on u seriji od 21 pobede, kada na terenu izgleda sjajno. Očekujem da nastavi tamo gde je stao kada god se desi da nastavimo sezonu".

Novak se jednom prilikom našalio (a, možda i nije...) da mu je cilj ove sezone da ostane nepobeđen.

"Izgledao je izuzetno motivisano i u nekoliko izjava je rekao da bi bilo lepo da bude nepobeđen cele godine, a zbog toga bi protivnici trebalo da budu uplašeni, iskreno", izjavio je Nouls.

B92.net

Komentari