NOVAKU NE TREBA DODATNI PRITISAK NA ROLAN GAROSU: Nole svestan da još nije u top formi, ali cilja DRUGI “SLEM U KARIJERI”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAKU NE TREBA DODATNI PRITISAK NA ROLAN GAROSU: Nole svestan da još nije u top formi, ali cilja DRUGI “SLEM U KARIJERI”!

Novak se uveliko priprema za Rolan Garos, a turnir u Madridu je odllična provera u kakvoj je formi na dve nedelje uoči starta drugog Grend slem turnira sezone na Rolan Garosu.

Kada je reč o turniru u Bulonjskoj šumi, Novak je za Tenis TV pričao o svojim očekivanjima od Pariza.

Najbolji teniser sveta je rekao, prenosi B92, kako ne želi sebe dodatno da opterećuje u Parizu kao što je to bio slučaj nekih ranijih sezone, kada mu je jedino nedostajala ta titula iz Pariza.

"Bio sam u ovoj poziciji i 2016. Tada sam uspeo da osvojim četvrti Grend slem zaredom. Bilo je mnogo pritiska na meni i očekivanja, ali mislim da je sve to bio nepotrebno i to ovog puta želim da izbegnem", priznao je Đoković.

On je dodao da tempira formu za Pariz.

"Osećam da moja igra na šljaci još nije na najvišem nivou, kao da ima još nekoliko koraka do toga. Tako je bilo godinama i svakako, ova vrsta podloge zahteva od vas da joj posvetite mnogo vremena, mnogo strpljenja, tako da se nadam uspesima do odlaska u Pariz", rekao je Novak.

Novak je ove nedelje u 250. nedelji vladavine ATP listom. Rekao je da je ponosan na to i da ga to dodatno motiviše.

"To je velika stvar, veoma sam ponosan na to. Srećan sam zbog toga što imam priliku da ispisujem stranice istorije ovog sporta, kojeg iznad svega volim. To me motiviše i inspiriše da još mnogo nedelja budem na vrhu", zaključio je Đoković.


Komentari