PANIKA U ENGLESKOJ, SPREMA SE BOJKOT VIMBLDONA! Šta ako ne budu igrali Novak i najbolji, kakav će to turnir biti?! MA, TRUBA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PANIKA U ENGLESKOJ, SPREMA SE BOJKOT VIMBLDONA! Šta ako ne budu igrali Novak i najbolji, kakav će to turnir biti?! MA, TRUBA!

Glavna vest u svetu tenisa poslednjih dana je zvanična odluka ATP i WTA da ovogodišnji Vimbldon nema takmičarski značaj, odnosno da se za rezultate u Londonu ne dodeljuju bodovi.

Britansku javnost je sada zastrašio tamošnji teniser Kameron Nori, koji smatra da će neki od najboljih igrača "belog sporta" propustiti treći grend slem sezone.

- Vimbldon je još uvek specijalan događaj, ali mislim da ćemo videti da nekoliko top igrača neće igrati. Jednostavno će da se odmore i pripreme za sezonu na betonu. Posebno mislim da one koji ne moraju previše da brinu za novac. Mogu da pretpostavim da će dosta, tačnije, nekoliko najjačih igrača preskočiti Vimbldon. Biće zanimljivo videti da li će se to desiti - rekao je 11. teniser planete za britanski "Ekspres".

Nastavio je u istom ritmu.

- Veoma je teška situacija sa svim što se dešava oko rata. Kao nekome ko je domaći teniser na Vimbldonu, teško mi je bilo da prihvatim sve odluke. Turnir će se igrati praktično ni za šta, gotovo da je kao egzibicija. Znam da je zahtevna situacija, ali voleo bih da ipak bude poena, kao i većina tenisera - poručio je Nori.

Republika

Komentari