PROCURILO! EVO KAD ĆE FEDERER U PENZIJU, TRENER GA OTKUCAO! Što se tiče Novaka, neka Rodžer još dugo igra, dobra je mušterija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROCURILO! EVO KAD ĆE FEDERER U PENZIJU, TRENER GA OTKUCAO! Što se tiče Novaka, neka Rodžer još dugo igra, dobra je mušterija!

Godinama unazad postavlja se isto pitanje: Kada će se Rodžer Federer definitivno povući iz "belog sporta". Legendarni Švajcarac je svake sezone blizu takve odluke, međutim, neprestano odlaže odlazak u penziju.

Švajcarac će uskoro premašiti 39. godinu života, ali se nastavak prekinute sezone, izazvane pandemijom korona virusa, ne nazire.

Sa druge strane, pauza zbog virusa COVID-19 najviše prija upravo Rodžeru, obzirom da je imao operaciju kolena i uspešno se oporavlja, bez većih padova na ATP listi.

Prema rečima njegovog trenera Ivana Ljubičića, Federer ne namerava da se zaustavi.

- Za nas se ništa nije promenilo. Iako se dosta toga nesrećnog desilo, program je isti kao i da nema virusa. Nismo još razgovarali o 2021. Vreme sigurno neće da se zaustavi i sledeće godine će imati 40, ali on mi još nije ni u kakvom smislu nagovestio povlačenje - rekao je Ljubičić za "Skaj sport".

Komentari