RAFA HOĆE DA "PREVARI" NOVAKA PRED ROLAN GAROS! Nadal se pravda za debakl u Rimu - imao sam dugu pauzu i dugo nisam igrao...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA HOĆE DA "PREVARI" NOVAKA PRED ROLAN GAROS! Nadal se pravda za debakl u Rimu - imao sam dugu pauzu i dugo nisam igrao...

Rafael Nadal je senzacionalno ispao u četvrtfinalu ATP Mastersa u Rimu od Dijega Švarcmana i brzo je uspeo da pronađe i razlog porazu.

Španac je specijalista za šljaku i svaka eliminacija a da nije od Novaka Đokovića i Rodžera Federera je ravna senzaciji i podložna dubljim analizama. Duga pauza, po Špancu, prvi je uzrok poraza, ostale je pobrojao:

- Nisam bio na svom nivou, a on je igrao sjajno i kada se nešto tako dogodi, onda je realno da izgubite meč. Odigrao sam dva dobra meča posle pauze i sada jedan loš meč, imao sam dugu pauzu i dugo nisam igrao. Bilo je teško veče za mene, uslovi su bili loši. Bilo je mnogo vlažno i lopta nije odskakala kako treba. Bilo mi je teško da igram svoju igru.

"Tanka" su opravdanja ali on je Rafa. Sada će imati malo više vremena da analizira sebe, greške i da izvuče pouke za Gren Slem Rolan Garos koji počinje 27. septembra. I tamo je uz Noleta glavni favorit.

Direktno.rs

Komentari