RAFA NA UDARU NAVIJAČA ZBOG NOVAKA! Nadal ne ceni kolege, zato nikada neće biti kao Đoković i Federer!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA NA UDARU NAVIJAČA ZBOG NOVAKA! Nadal ne ceni kolege, zato nikada neće biti kao Đoković i Federer!

Fanovi Rafaela Nadala nisu bili naročito srećni posle izjava koje je Španac dao u vezi sa Novkom Đokovićem i njegovim rekordom po broju nedelja na čelu ATP liste. Treći reket sveta nije baš uspešno sakrio nezadovoljstvo Noletovim rekordom, zbog čega su ga objektivni navijači kritikovali na društvenim mrežama.

- Tokom poslednjih nekoliko godina mnogo rekorda je oboreno. Tri igrača su učinila mnogo istorijskih stvari u tenisu. To je još jedno neverovatno dostignuće za Novaka, tako da jeto dobro za njega, čestitam mu. A šta to znači za istoriju tenisa, ne znam, to je još jedan oboren rekord, svaka čast - poručio je Rafa.

Naizgled obična izjava Španca, ali navijačima je najviše zasmetalo to "ne znam". Dovoljno da ga "opletu" na Tviteru:

- Gorčina u Rafi polako pretvara krv u njegovim žilama u čvrstu so!

- Nadal kao i obično ne ceni svoje kolege, zato nikada neće ni biti kao Novak i Rodžer!

- Drugi najbolji teniser u istoriji sporta je rekoa "da ne zna šta to znači." To je veoma nesportski i pokazuje nedostatak inteligencije i nepoštovanja!

- Đokovićeva priča je ona na koju treba da se ugledate. Došao je niotkuda, nadmašio je Federera i Nadala i postao je GOAT!

Podsetimo, Nadal će na turniru u Monte Karlu koji počinje od ponedeljka biti treći nosilac - i svoj put kreće iz drugog kola.

Telegraf

Komentari