RAFA O NOVAKU! ĐOKOVIĆ IGRA NA SPEKTAKULARNOM NIVOU, ZDRAV JE... Nadal svestan da neće još dugo biti GOAT!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA O NOVAKU! ĐOKOVIĆ IGRA NA SPEKTAKULARNOM NIVOU, ZDRAV JE... Nadal svestan da neće još dugo biti GOAT!

Španski teniser Rafael Nadal nalazi se u Barseloni na tretmanu koji bi trebalo da mu oporavi stopalo za predstojeći Vimbldon, a po dolasku na aerodrom odgovorio je na nekoliko novinarskih pitanja.

Španac je osvojio Rolan Garos čime je postavio novi rekord u "belom sportu", Rafa se nalazi na dva Grend Slema više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera i upravo je to bila tema koja je najviše interesovala predstavnike "sedme sile".

"Sve može da se desi. Jasno je da je Novak u najboljoj poziciji da obori taj rekord jer nema fizičkih problema i igra na spektakularnom nivou", kaže Nadal koji je ovim rečima možda i nesvesno otkrio da mu je najveći strah upravo da ga srpski teniser u narednom periodu ne prestigne, iako je pre neki dan rekao "da ga baš briga za Novaka".

Za razliku od Noleta koji mu je ozbiljna pretnja, Rodžer Federer ima minimalne šanse da ga ugrozi.

"Federer je van terena dugo. Od njega uvek može da se očekuje nešto posebno, ali svi znamo koliko je teško vratiti se, još teže sa 40 godina. Videćemo šta će se događati. Kao što sam uvek govorio, nije mi smetalo kada smo bili izjednačeni, a ni sada kada imam dva slema više. Samo želim da nastavim da se takmičim", kaže španski teniser, kome je, priznao ili ne, najveća noćna mora ako Novak uspe da ga sustigne u "trci Slemova".

Mediji

Komentari