RAFA ODBRUSIO AMERIKANCIMA! NOVAK NIJE ZASLUŽIO ZVIŽDUKE, ON JE SJAJAN SPORTISTA, prekinuo je meč jer nije mogao da nastavi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA ODBRUSIO AMERIKANCIMA! NOVAK NIJE ZASLUŽIO ZVIŽDUKE, ON JE SJAJAN SPORTISTA, prekinuo je meč jer nije mogao da nastavi!

Španski teniser Rafael Nadal stao je u odbranu svetskog broja jedan Novaka Đokovića nakon zvižduka domaće publike na Ju-Es Openu i poručio da srpski as to nije zaslužio.

Nadal, drugi nosilac na gren slemu u Njujorku, posle pobede nad Hrvatom Marinom Čilićem 3:1 u setovima za četvrtfinale, za razliku od Đokovića, dobio je ovacije navijača.

"Takvo ponašanje publike nije zaslužio. Novak je sjajan sportista. Ako je prekinuo meč znači da nije mogao da nastavi", rekao je Nadal, dan nakon što je Đoković zbog povede predao duel Stanu Vavrinki.

Nadal smatra da je Đokoviću bilo najteže na Ju-Es openu, gde je propustio priliku da odbrani titulu.

"Nije uspeo da dođe do novog trofeja na gren slemu i to na omiljenoj podlozi. Imao je dobru priliku, posebno nakon osvajanja Vimbldona", naveo je on.

Nadal sada ima šansu da se dodatno približi Đokoviću na vrhu ATP liste, a sledeći rival biće mu Argentinac Dijego Švarcman.

Teleks.info/Tanjug

Komentari