RAFU ĆE SRBI SAD JOŠ VIŠE CENITI! NOVINARI PROVOCIRALI NADALA DA LI SPREMA OSVETU NOVAKU? Njegov ogdovor ih je počistio!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFU ĆE SRBI SAD JOŠ VIŠE CENITI! NOVINARI PROVOCIRALI NADALA DA LI SPREMA OSVETU NOVAKU? Njegov ogdovor ih je počistio!

Rafael Nadal i Novak Đoković se pripremaju za učešće na prvom ATP kupu u Australiji, ali se već sada priča o predstojećem Australijan openu koji počinje krajem januara.

Novinari su boravak španskog asa u "zemlji koala i kengura" iskoristili i da pitaju baš povodom prvog Gren slema u sezoni uz podsećanje kako ga je Srbin pre godinu dana počistio u finalu u Melburnu.

Ipak, Španac koji je godinu završio kao svetski broj 1 ne želi nikakvu osvetu i ne vidi potencijalni meč kao priliku da se revanšira Đokoviću.

- Uvek pokušavam da budem u najboljem obliku na svakom turniru koji igram. Nikada ne gledam na ovaj sport ili jedan poraz kao osvetu, ne razumem takav život. Samo pokušavam da dovedem sebe u poziciju da budem spreman za akciju kada je to potrebno. Nekada stvari ispadnu onako kako treba, a nekada ne i zbog toga morate biti spremni da prihvatite svaku situaciju koja može da se dogodi - poručio je Nadal.

Espresso

Komentari