RAFU NE ZANIMA ŠTO GA KIRJOS ISMEAVA, SVET ČAKA NJIHOV OBRAČUN U OSMINI FINALA! Nadal se sprema da Nika oduva sa terena!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFU NE ZANIMA ŠTO GA KIRJOS ISMEAVA, SVET ČAKA NJIHOV OBRAČUN U OSMINI FINALA! Nadal se sprema da Nika oduva sa terena!

Cela teniska planeta sada s nestrpljenjem čeka meč Rafaela Nadala i Nika Kirjosa u osmini finala s obzirom na njihovu istoriju odnosa, odnosno otvorenu netrpeljivost koju problematični Australijanac ima prema Špancu.

Čak i tokom dosadašnjeg Australijan opena je koristio svaku priliku da ismeje i isproziva prvog igrača sveta, što je učinio na prethodnom meču protiv Žila Simona kada je prilikom servisa karikirao Nadalov ritual pre servisa.

Međutim, to što je Kirjos počeo psihološki rat protiv njega, nimalo ne dotiče španskog asa koji je posle svog meča i pobede nad Karenjom Bustom, pokazao da ga ne zanima to što radi australijski teniser.

- Ne znam ga lično, tako da ne mogu da imam neko mišljenje. Naravno, kada radi stvari koje po mom mišljenju nisu dobre, onda mi se ne dopada. Kada igra dobro i kada pokazuje da voli ovu igru, onda doprinosi svemu što radimo, što je ono što ja želim.

Espresso

Komentari