ŠPANCI ZABRINUTI ZA NOVAKA! SAMO JE ON OSTAO, AKO SE POVREDI TO JE KRAJ TENISA KAKVOG ZNAMO! Nadal više ne može, Federer je mator…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ŠPANCI ZABRINUTI ZA NOVAKA! SAMO JE ON OSTAO, AKO SE POVREDI TO JE KRAJ TENISA KAKVOG ZNAMO! Nadal više ne može, Federer je mator…

Marca piše kako je povreda Đokovića kao giljotina visi nad svetom tenisa, jer je samo on od velike trojke ostao potpuno spreman dominirati belim sportom.

Španci su uvereni da bi ozbiljna povreda Đokovića mogla značiti kraj tenisa kakvog poznajemo jer je Nadalova forma u ozbiljnoj krizi, osim na zemlji, a Federer sve teže drži korak s godinama. Kako među mladim teniserima još nema istaknutog naslednika, tenis uvelike ovisi o Đokoviću.

Povod za tekst španskog lista su bili Novakovi problem sa ramenom trećeg dana US Opena. Đoković je, saznaje Marka, razmišljao i o predaji meča. Nekoliko puta je tražio pomoć fizioterapeuta zbog bolova u levom ramenu.

"Ne pamtim kad sam ovakvo nešto osjetio u karijeri. Nije bilo lako igrati s takvim osećajem u ruci, mučio sam se na servisu i bekhendu. Imao sam veliku sreću što sam završio meč u tri seta. Sredinom prvog seta nisam bio siguran hoću li uspeti odigrati meč do kraja. Drago mi je što jesam", rekao je prvi teniser sveta.

Novak je u narednom meču prosto oduvao sa terena Denisa Kudlu, a ono što je obradovalo sve ljubitelje tenisa na svetu jeste što nije imao problema sa ramenom leve ruke!

Teleks.info

Komentari