SRAMOTA ME JE, OVO ŠTO RADE NOVAKU JE STRAŠNO! Bivši direktor AO Pol Meknami pridružio se Srbima u Melburnu i pruža podršku Đokoviću!

    foto: Printskrin/Twiter
    Podeli
  • SRAMOTA ME JE, OVO ŠTO RADE NOVAKU JE STRAŠNO! Bivši direktor AO Pol Meknami pridružio se Srbima u Melburnu i pruža podršku Đokoviću!

Bivši direktor Australijan opena i proslavljeni australijsk teniser Pol Meknami pojavio se ispred hotela u Melburnu u kome je smešten Novak Đoković, kako bi pružio podršku njemu, ali i češkoj teniserki Renati Voracovoj koja je iz istog razloga smeštena u privremeni smeštaj za migrante.

Meknami se ispred hotela pridružio srpskim navijačima, a svoj dolazak je objasnio sledećim rečima:

- Sada je i češka teniserka Renata Voracova pritvorena kao Novak. Ovo je previše. Morao sam da posetim australijske Srbe ispred Park Hotela i uručim im božićni poklon. Takođe sam zgranut zbog izbeglica u hotelu i sramota me je - napisao je Meknami na Tviteru.

Podsetimo, on je u četvrtak branio Đokovića od australijskih vlasti i istakao da Novak nije kriv.

- Novak je jedini igrač u istoriji Australijan opena kojem je odbijena viza. Podsećam, on se prijavio i odobrena mu je, a onda odbijena na aerodromu. Širom sveta za to postoje velike posledice. Postoje problemi sa državnom i federalnom vlašću i verujem da je problem u svemu to što se u poslednje dve godine dešava u Australiji, a da je Đoković samo žrtva - rekao je Meknami.

Espreso

Komentari