SVET NA NOGAMA, SLEDI NOVI TENISKI KLASIK NOVAKA I RAFE U FINALU ATP KUPA! Ono što su koncerti Rolingstonsa za rokenrol, to je meč Đoković - Nadal za tenis!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SVET NA NOGAMA, SLEDI NOVI TENISKI KLASIK NOVAKA I RAFE U FINALU ATP KUPA! Ono što su koncerti Rolingstonsa za rokenrol, to je meč Đoković - Nadal za tenis!

Teniseri Španije igraće protiv Srbije u finalu premijernog izdanja ATP kupa u Australiji. Ipak, to je manje bitna činjenica od toga da će uslediti novi teniski klasik dva najveća rivala u istoriji tenisa!

Ono što su Marvelovi filmovi za Holivud, koncerti Rolingstonsa za rokenrol, to je meč Novak Đoković i Rafael Nadal za tenis – blokbaster! Klasik. Pedesepeti međusobni duel Nole i Rafa odigraće u finalu ATP Kupa u Australiji.

U međusobnom skoru Đoković vodi 28:26. Ako bi se poželela bolja uvertita za Melburn to je onda ovo. Sudar dva titana svetskog tenisa, Nole i Rafa ne smo da će odlučivati o pobedniku ATP kupa, već i o tome ko će sa boljom energijom na prvi grend slem u godini, a tamo ceo teniski svet čeka novi klasik Novaka i Rafe!

Ako to nekog uopšte i zanima Španci su u drugom polufinalu u Sidneju savladali domaćina Australiju dobivši oba meča u pojedinačnoj konkurenciji.

Prvo je Roberto Bautista Agut lako nadigrao Nika Kirjosa sa 6:1, 6:4 posle manje od sat i po igre.

Usledio je duel najbolje rangiranih igrača dve selekcije, mladi Aleks de Minor je poveo protiv Rafaela Nadala, ali je iskusni "Bik sa Maljorke" uspeo da preokrene i preko "zlatnog taj-breka" donese Španiji finale sa 4:6, 7:5, 6:1.

Teleks.info/Mediji

Komentari