TIM NAJAVLUJE KRAJ VELIKE TROJKE, NEĆE BITI NOVAKA, RAFE, RODŽERA...! Polako majstore, razbijaće vas Nole još godinama! za Rafu i Rodžera... PA, BAŠ NAS BRIGA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TIM NAJAVLUJE KRAJ VELIKE TROJKE, NEĆE BITI NOVAKA, RAFE, RODŽERA...! Polako majstore, razbijaće vas Nole još godinama! za Rafu i Rodžera... PA, BAŠ NAS BRIGA!

Dominik Tim je godinu završio na trećem mestu, a jedan je od tenisera koji su u posednje vreme zaigrali veoma dobro i uspeli da zaljuljaju neprikosnovenu veliku trojku tenisa koju čine Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer.

Austrijana je nedavno stigao i do prvog Grend slema u karijeri pošto je osvojio US Open u Njujorku, a na Završnom Mastersu u Londonu je u finalu poražen od još jednog momka koji je sve bolji Danila Medvedeva. Tim ističe da su Federer, Nadal i Đaoković mnogo toga uradili za tenis.

- Mislim da je to izuzetno važno za sport jer su Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković, pa čak i Endi Mari, učinili toliko mnogo za tenis. Mislim da su doveli toliko ljudi i toliko navijača. I, kao što sam rekao, doći će trenutak kada ih više neće biti. Moramo da zadržimo sve ljubitelje tenisa - rekao je Tim. - To je izazov. Da nastupamo dobro, igramo dobro na velikim turnirima i sami postanemo velike zvezde. Za tenis je važno to. Naš je izazov da ih zadržimo i nastavimo priču koju su započeli.

SD

Komentari