TIPSIN POZOV SE NE ODBIJA, TENISKI TURNIR U BEOGRADU BIĆE BRUTALAN! Svetska imena potvrdila učešće na Eastern European Championship-u!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TIPSIN POZOV SE NE ODBIJA, TENISKI TURNIR U BEOGRADU BIĆE BRUTALAN! Svetska imena potvrdila učešće na Eastern European Championship-u!


Egzibicija u Beogradu počinje 15. juna. Bivši srpski teniser Janko Tipsarević iz dana u dan nastavlja da otkriva imena učesnika egzibicionog turnira Eastern European Championship koji će biti održan u Beogradu i početi 15. juna u organizaciji njegove Teniske akademije.

Putem Instagrama je Tipsarević otkrio da u Beograd dolaze Litvanac Ričardas Berankis, trenutno 72. teniser sveta i Slovenka Tamara Zidanšek, koja je rangirana na 70. poziciji WTA liste.

Do sada je saopšteno da će na Eastern European Championshipu učestvovati Dušan Lajović, Damir Džumhur, Nikoloz Basilašvili, Viktor Troicki, Dimitar Kuzmanov, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović, Alehandro Davidovič Fokina i Danilo Petrović u muškoj, odnosno Dalila Jakupović, Danka Kovinić, Patricia Maria Tig, Jasmin Paolini, Irina Kamelija Begu, Jana Fet i Olga Danilović u ženskoj konkurenciji.

SD

Komentari