(VIDEO) AUSTRALIJSKOJ LEGENDI DOSTA KIRJOSA I NAPADA NA NOVAKA! Đoković ne bi trebalo ni da zna ni kako se on zove, toliko je nebitan!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) AUSTRALIJSKOJ LEGENDI DOSTA KIRJOSA I NAPADA NA NOVAKA! Đoković ne bi trebalo ni da zna ni kako se on zove, toliko je nebitan!

Novak Đoković igra polufinale Australijan opena, dok je Nik Kirjos učešće završio u trćoj rundi. Često se priča o prozivkama Australijanca na račun Srbina.

Ipak, legendarni australijski kriket igrač Jan Hili pratio je igre Nika Kirjosa na Australijan openu.

On žali što 47. teniser sveta nije uspeo da pobedi Dominika Tima, iako je imao dobru priliku (izgubio 3:2 u setovima). Hili ga je optužio da nije ispunio očekivanja koja su postavljena ispred njega pred početak turnira.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju u čitavoj priči je to da je Hili stao u odbranu Đokovića koji je česta meda napada Nika Kirjosa.

- Oni nisu žestoki rivali. Možda su lični, ali ako Kirjos misli da je rival sa Novakom na terenu mora još mnogo da se trudi. Đoković trenutno ne bi trebalo ni da zna za Kirjosovo ime. Nik je pukao bez kredibiliteta - rekao je Hili i dodao:

- Prestanite da se igrate sa Đokovićem, momkom koji je osam puta osvajao ovaj trofej. Nik se ponašao kao superzvezda, ušao je u treću rundu i tu je stao.

Podsetimo, Đoković će u polufinalu Australijan opena igrati protiv Rusa Aslana Karaceva.

Novosti.rs

Komentari