(VIDEO) MEDVEDEV PUBLICI POKAZAO SREDNJI PRST, PA IM PORUČIO: Samo mi zviždite, što više to bolje, pobeđujem zbog vas, želim da to znate kad pođete spavati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MEDVEDEV PUBLICI POKAZAO SREDNJI PRST, PA IM PORUČIO: Samo mi zviždite, što više to bolje, pobeđujem zbog vas, želim da to znate kad pođete spavati!

Danil Medvedev uz salvu zvižduka američke publike plasirao se u četvrto kolo US Opena pobedom protiv Španca Felisijana Lopeza 7:6 (1), 4:6, 7:6 (7), 6:4.

Ruski teniser je u jednom trenutku dobio opomenu od suca Damiena Dumusoisa jer je agresivno uzeo peškir od sakupljača loptica.

S tribina su se začuli zvižduci, a to je samo dodatno iživciralo 20-godišnjeg Rusa pa je ironično bacio reket u pravcu sudije te prolazeći pokraj sudijske stolice pokazao i srednji prst u smeru publike te suca.

Kasnije je njegova gestikulacija pokazana na semaforu pa je publika ponovno podivljala. Oglasio se i sudija porukom da ga ne može kazniti jer to nije vidio uživo, već samo na semaforu.

Konačni obračun s publikom peti teniser sveta imao je u pobedničkom govoru.

"Želim da svi znate da sam pobedio zbog vas. Želim da to znate kad budete večeras išli spavati. Bio sam umoran, bilo mi je teško, ali dali ste mi energiju. Ako ćete više zviždati, više ću pobeđivati za vas."

Teleks.info/Mediji

Komentari